TOSHIBA luftvärmepump DAISEKAI 8 7,1kW

Ny produkt

Kraftfull värmepump för hus upp till 180m²  A+++ kyla och A++ värme

5 års fullgaranti

5 års fullgaranti

Mer detaljer

Mer information

Daiseikai 8 är en av marknadens tystaste vid alla driftvarvtal, i synnerhet de varvtal som används under svenska förhållanden. Daiseikais ljudnivå är från endast 21 dB(A).

Daiseikai 8 har en av marknadens bästa verkningsgrad både vad gäller värmning och kylning. Vilket ger högsta energiklass, A+++ kylning och A++ värmeläge.

3D-luftflöde ger möjlighet att blanda den utkommande luften på sex olika sätt.

Luftfiltreringsfunktionen fräschar upp luften och gör rumsluften hälsosammare. Plasma-jon-filtrets negativt laddade joner eliminerar föroreningar i luften.
Dessutom avlägsnar kondensvattnet de föroreningar från värmeelementet som filtren inte filtrerar bort. Värmeelementen har en vattenavstötande yta.

Två timerfunktioner: Daiseikai 8 har veckotimer med 7 inställnings- möjligheter och dagtimer med 4 inställningsmöjligheter.

Genom att använda underhållsvärme kan man hålla inomhustemperaturen på 8 grader för att hålla fritidshuset frostfritt på vintern.

Fjärrkontrollen är användarvänlig och elegant, med en stor LCD-skärm med kraftfull bakgrundsbelysning.

Utedelen anpassar sig efter kraven som det svenska vädret ställer. Om den oberäkneliga svenska vintern slår till med extremväder kan man med Daiseikai 8
välja att manuellt avfrosta utedelen med en enkel knapptryckning på fjärrkontrollen.

Tack vare ett element i botten på utedelen bildas ingen is och värmefunktionen kan garanteras. Daiseikai 8 arbetar kontinuerligt utan driftstopp. 

Tack vare innedelens fläktfunktion kan värme som alstras av ugnen, brasan eller spishällen cirkuleras till ett större område. Utedelen stängs av automatiskt när en värmekälla producerar tillräckligt mycket värme, medan innedelens fläkt ser till att värmen sprids till ett större område. På detta sätt uppnås maximal komfort och energibesparing i hela huset.

Tillbehör

    Nerladdning